14. oktober 2024

Parat til start på Hvide Sandes nye helhedsplan

hvide sande

Det er et år siden, at kommunen inviterede alle interesserede til opstartsmøde på en ny helhedsplan for Hvide Sande.

Nu er ideerne kommet på bordet og skitserne til en helhedsplan tegnet – og den 22. oktober er borgere, klubber, foreninger og virksomheder i Hvide Sande og omegn inviteret til at høre om helhedsplanen.

På Parat-til-start mødet kan man også tilmelde sig arbejdsgrupper, der skal være med til omsætte helhedsplanens mange forskellige delprojekter til virkelighed.

Mødet afholdes tirsdag den 22. oktober kl. 19- i Fiskeriets Hus i Hvide Sande.

Af hensyn til forplejningen bedes interesserede tilmelde sig senest den 16. oktober på e-mailadressen helhedsplan@rksk.dk eller på tlf. 9974 1184.

I samme retning

Helhedsplanen for Hvide Sande bygger ovenpå eksisterende udviklingsplaner for byen og havnen og tager udgangspunkt i områdets og byens identitet, stoltheder og udviklingsmuligheder.

Med en unik placering mellem hav og fjord er Hvide Sande både en aktiv fiskerihavn, en alsidig erhvervsby og et hjem for godt 3.000 indbyggere - og mange flere turister.

Placeringen på klitten betyder dog også, at Hvide Sande har begrænsede udvidelsesmuligheder, bl.a. fordi landskabet omkring byen er bevaringsværdigt, og fordi der er rift om havnens store arealer midt i byen – både til erhverv og til rekreative formål.

Udover at samle gode tanker og ideer har ideen med en ny samlende helhedsplan derfor også været at motivere områdets borgere og erhvervsfolk til at trække i samme retning i udviklingen af byen og området.

 

På linket her, kan man læse mere om opstarten på arbejdet med helhedsplanen: https://www.rksk.dk/nyheder/kommunen/oktober/nu-skal-hvide-sande-have-en-helhedsplan

På linket her finder du helhedsplanen for Hvide Sande: https://helhedsplanhvidesande.rksk.dk/

 

Invitation til Parat til start mødet på helhedsplanen