27. september 2024

Skaber alkohol problemer i din familie?

Skaber alkohol problemer i din familie?

 Rigtig mange familier i hele landet lever med de konsekvenserne af et alkoholmisbrug. Det er ødelæggende for børn og voksne, og derfor dedikerer Alkohol & Samfund hvert år uge 40 til at sætte fokus på problemet. Det initiativ bakker man naturligvis også op om i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor Rusmiddelcentret benytter lejligheden til at fortælle om centrets tilbud både til den, der har et alkoholmisbrug men også til de pårørende.

I år har Rusmiddelcentret taget et nyt initiativ i uge 40:

Tidligere på året havde den danske film ’Fuld af Kærlighed’ premiere. Den succesfulde film viser livet i en ganske almindelig dansk familie, hvor faren har et alkoholmisbrug.  Misbruget sætter store spor hos hele familien, præcis som det også er tilfældet i virkeligheden.

Rusmiddelcentret inviterer derfor alle interesserede i Ringkøbing Biograf på torsdag den 3. oktober klokken 15.30.

Her vil Rusmiddelcentret fortælle om deres tilbud, lige som de også byder på en velsmagende alkoholfri drink, inden filmen vises.

- Alkoholmisbrug kan være et svært emne at tage hul på, og mange føler sig helt alene med problemet. Det er de desværre bestemt ikke, siger leder af Rusmiddelcentret Henriette Pirchert og fortsætter:

- Derfor inviterer vi til dette uformelle og uforpligtende arrangement. Her kan man komme og møde andre, der måske står i en situation, der ligner ens egen, og samtidig kan man høre, hvad vi kan gøre for at hjælpe. Vi håber, rigtig mange vil tage imod vores tilbud.

Arrangementet er helt gratis, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Vil du gerne med i biografen, skal du derfor skrive til Birthe Rindom på mail: birthe.rindom@rksk.dk eller Jonna Pejstrup på mail: jonna.pejstrup.soerensen@rksk.dk

Læs mere om Rusmiddelcentret her