14. november 2017

Liga-håndbold samler tilflyttere til Ringkøbing og Hvide Sande

Liga-håndbold samler tilflyttere til Ringkøbing og Hvide Sande

50 nye tilflyttere til Ringkøbing- og Hvide Sande-området mødes onsdag den 15. november til velkomstarrangement i Green Sports Arena i ROFI-Centret i Ringkøbing.

Her skal Ringkøbings ligakvinder spille håndboldkamp mod Silkeborg-Voel. Det har de gjort mange gange før, men denne aften bliver lidt anderledes, for på tilskuerpladserne vil der sidde ikke mindre end 50 tilflyttere, som for første gang skal opleve stemningen og fællesskabet, når ligakampene udspiller sig. 

- Der er kommet mange glade tilbagemeldinger fra de tilmeldte til velkomstarrangementet, så der er ingen tvivl om at disse arrangementer er med til at få kommunens tilflyttere til at føle sig velkomne, fortæller tilflytterguide i Ringkøbing, Kim Grøn Hansen, og forsætter:

- Det er også en kærkommen lejlighed til at snakke med andre tilflyttere samt få svar på de spørgsmål, man måske har som tilflytter, hos os tilflytterguider eller nogle af vores frivillige lokale velkomstambassadører.

Tilflytterguide i Hvide Sande, Katrine Koch Frandsen, glæder sig over, at så mange tilflyttere deltager, og er enig i, at det giver stor værdi for tilflyttere at møde andre, som også lige er flyttet til.

– Vores tilflyttere får en masse ud af at udveksle indbyrdes fif og erfaringer om, hvordan man fx er blevet en del af en forening, fandt en mulighed for at udøve frivilligt arbejde, fandt frem til pasningstilbud, skoler o.l., fortæller hun og oplyser, at hun efterfølgende har hørt, at nogle tilflyttere fortsætter med at ses privat til fællesspisning efter at have mødtes til velkomstarrangementerne.

Katrine Koch Frandsen glæder sig også over samarbejdet med sin tilflytterguide-kollega, Kim Grøn Hansen fra Ringkøbing:

 - Det giver god mening at vi slår os sammen og bidrager til fællesskabet ud over byernes grænser, siger hun.

Program - Velkomstarrangement Ringkøbing-Skjern Kommune 15. november
Kl. 17.30:           Velkomst ved borgmester Iver Enevoldsen og tilflytterguiderne Kim Grøn Hansen fra Ringkøbing                               og Katrine Koch Frandsen fra Hvide Sande
Kl. 18.00:           Fællesspisning
Kl. 19.30:           Kampstart Ringkøbing Håndbold mod Silkeborg Voel.
Kl. 20.10:           Netværk, kaffe og kage i pausen
Kl. 21.00:           Farvel og tak for i dag.

 

FOTO: Ringkøbing Håndbold