19. juni 2020

Så tages de første spadestik i Tim

Så tages de første spadestik i Tim

Første spadestik til den nye daginstitution og skoletilbygning tages mandag den 22. juni kl. 11.30

Egentlig var det en gammel fabriksbygning, der var renoveret og fungerede som integreret institution. Og allerede inden en brand sidste år ødelagde store områder omkring indgangspartiet til den integrerede daginstitution Fresiahaven i Tim, var der truffet politisk beslutning om at bygge en ny daginstitution.

På mandag den 22. juni tages første spadestik så på byggepladsen nord for Tim Hallen. Og med et anlægsbudget på ca. 14 mio. kr. kan Ringkøbing-Skjern Kommune efter planen slå dørene op til en ny integreret institution for de ca. 60 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn, der er i Tim, om et års tid.

Det er formand for Ringkøbing-Skjern Kommunes Børne- og Familieudvalg, Trine Ørskov, der mandag griber spaden og graver for. Umiddelbart efter spadestikket til daginstitutionen, vil hun også tage det første spadestik til den tilbygning, der skal bygges til Tim Skole.

Her er anlægsbudgettet godt 30 mio. kr. Skolen, der har ca. 230 elever og fungerer som overbygningsskole for Hee Skole, består i øjeblikket af et kompleks af ældre bygninger, hvoraf en enkel skal rages ned og erstattes, og af nyere bygninger, der fortsat vil blive benyttet efter en renovering.

---

Pressen er velkommen til at være med på mandag den 22. juni kl. 11.30 ved Tim Hallen, hvor formand for Børne og Familieudvalget Trine Ørskov vil tage det første spadestik til først den integrerede daginstitution i Tim og derefter til tilbygningen til Tim Skole.

/Files/Nyheder/1_Juni2020/Programoplæg daginstitution i Tim.pdf

/Files/Nyheder/1_Juni2020/Programoplæg Tim Skole.pdf