Møderne i Foodboard bliver arrangeret og koordineret af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd. Der bliver holdt 3-4 møder om året, som bl.a. kan indeholde:
- Input fra medlemmerne af Foodboard til gennemførslen og udviklingen af handlingsplanen for fødevarer ud fra definerede emner eller indsatser.
- Inspirationsoplæg fra inviterede gæster, der fra forskellige felter og områder kan inspirere medlemmerne til deres opgave som Foodboard.
Foodboard skal afspejle en bredde i sammensætningen, der tilgodeser, at kommunens fødevarepolitik og de aktiviteter og initiativer, der er forbundet hermed, kan blive drøftet og vendt og give anledning til nye synsvinkler på potentialerne i fødevareområdet og madkulturen.
Deltagerne bliver opfattet som medspillere, der også kommer med ideer til, hvordan møderne i Foodboard kan organiseres og være dynamiske og udfordrende for medlemmerne.
Medlemmer Foodboard :
- Fødevarepark Skjern Enge, Bent Graakjær – formand for Foodboard
- UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern, Marianne Oksbjerre
- Business Region MidtVest, Susanne Nors
- Åkanden, Lone Fløe
- Destination Vesterhavet, Henriette Winther
- Landbrug & Fødevarer, Lone Andersen
- Konsumfisk, Heidi Ebey Grønkjær
- Højmarklaboratoriet, Greta Jacobsen
- Food & Bio Cluster Denmark, Conny Hanghøj
- Stauning Whisky, Lasse Vesterby
- Sandgaarden, Lars Pinholt
- Vestjysk, Søren Christensen
- Sydvestjysk Fiskeriforening, Thomas Rahbek Sloth
- Erhvervs-, Klima- og Arbejdskraftudvalget i RKSK, Søren Elbæk
- Ringkøbing-Skjern Kommune, Viden og Strategi, Thomas Andersen
- Ringkøbing-Skjern Kommune, Viden og Strategi, Martin Serritslev Riis
- Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Lykke Nielsen Høj
- Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Bente Lægsgaard